Brasilia, Japani, Australia, Iran, Etelä-Korea, Hollanti, Italia, Costa Rica, USA, Argentiina, Belgia, Sveitsi, Saksa, Kolumbia, Venäjä, Bosnia-Herzegovina, Englanti, Espanja, Chile, Ecuador, Honduras, Nigeria, Norsunluurannikko, Kamerun, Ghana, Algeria, Kreikka, Kroatia, Portugali, Ranska, Meksiko, Uruguay

Karsinta on päättynyt

LIVESCORE

maanantai 17. syyskuuta 2012

Statistiikkaa Oseanian alueen MM-karsinnoista

Oseanian MM-karsinta on jo hyvässä vauhdissa. Jäljellä karsinnasta on enää 4 pelipäivää eli 8 ottelua. Tämän jälkeen lohkon voittaja selviää jatkokarsintaan. Alla on myös Oseanian alueen karsinnoista statistiikkaa otteluiden ja maalien muodossa. Oseanian alue on karsinta-alueista selkeästi pienin ja sen vuoksi luonnollisesti sekä ottelu että maalimäärät ovat aika maltilliset. Oseanian alueella ei varmastikaan tulla montaa rajapyykkiä rikkomaan, mutta maaleissa on mahdollisuus kuitenkin päästä yli 100 maalin. Tällä hetkellä maaleja on kasassa 84 ja kun otteluita  on tuo 8 jäljellä, niin eihän se oli kuin 2 per ottelu.

1.6.2012: Samoa - Tahiti

Kotivoittoon on Oseaniassakin siis päättynyt lähes puolet otteluista. Suurimmat voitot on pelattu jo aikaisemmilla kierroksilla ja huomioitavaa on, että molemmissa häviävä osapuoli on ollut sama. Otteluiden lopputulokset näyttävät tältä:

7

Otteluiden tulokset ovat tuossa taulukossa kuin haulikolla ammuttuna. Vain kolmea tulosta on pelattu useammin kuin kerran. Näistä 4 kertaa on päädytty tulokseen 1-1, mikä muuten on koko karsintojenkin yleisin tulos tähän mennessä. Näissä kaikissa otteluissa on tehty maaleja näin:

8

Kummallista tässä listassa on se, että kotijoukkueet ovat voittaneet lähes puolet kaikista otteluista, mutta silti vierasjoukkueet ovat tehneet lähes yhtä paljon maaleja. Kaikkiaan maaleja on tehty 3,82 maalia/ottelu. Se on oikeastaan aika vähän, kun katsoo, että kuinka suuria voittoja Oseanian alueella on pelattu. Nämä maalit ajoittuvat ottelun ajalle näin:

0

Kotijoukkueet näyttävät tekevän maalinsa kokolailla tasaisesti ottelun aikana. Vierasjoukkueet taas tuntuvat osuvan paremmin toisella jaksolla. Vaarallisimmat ajat tällä hetkellä näyttävät olevan 11-20 min ja 76-85 min. Kokonaisuudessaan maalien ovat jaoittuneet eri puoliajoille ja eri joukkueille näin: