Brasilia, Japani, Australia, Iran, Etelä-Korea, Hollanti, Italia, Costa Rica, USA, Argentiina, Belgia, Sveitsi, Saksa, Kolumbia, Venäjä, Bosnia-Herzegovina, Englanti, Espanja, Chile, Ecuador, Honduras, Nigeria, Norsunluurannikko, Kamerun, Ghana, Algeria, Kreikka, Kroatia, Portugali, Ranska, Meksiko, Uruguay

Karsinta on päättynyt

LIVESCORE

perjantai 14. syyskuuta 2012

Statistiikkaa Aasian alueen MM-karsinnoista

No niin, nyt alkaa oleen dataa saatavilla eri alueitten MM-karsinnoista. Käyn jokaisen alueen MM-karsinnat läpi sen mukaan, miten otteluita on pelattu ja miten niissä on maaleja tehty. Ja jos siellä on jotain mielenkiintoisia yksityiskohtia, niin pointataan niitä sitten ulos tuosta statistiikasta. Loput alueet tulen käymään läpi myöhemmin, samoin kuin sen että minkälaisia rajoja ja kenen toimesta on karsinnoissa edellisinä pelipäivinä rikottiin.

3.7.2011: Macao - Vietnam

Eli selkeästi mennään kotivoittojen merkeissä, yli puolet otteluista on päättynyt kotivoittoon. Suurimmat voitot on jo aiemmilta kierroksilta ja niitä tuskin tullaan enää rikkomaan. Otteluiden tulokset ovat jakaantuneet Aasian alueella tähän malliin:

31

Eli siis yleisin tulos on ollut 1-1 tasapeli, niitä on nyt 14 kappaletta. Yllättävän monta kertaa on pelattu myös 6-0 kotivoittoja. Yleisin vierasvoitto on tuo ei-niinkään-yllättävä 0-1. Pahoittelut epäloogisesta järjestyksestä noissa ottelutuloksissa, olen niitä lisännyt joukon jatkoksi sitä mukaa kun karsinnoissa on otteluita pelattu. Tästä syystä ne ovat loppupäästä aika sekaisin. Näissä kaikissa otteluissa on tehty maaleja seuraavasti:

48

Kotijoukkueet ovat luonnollisesti tehneet enemmän maaleja, kun ovat enemmän voittaneet otteluitakin. Maaleja on siis tehty tähän mennessä n. 3,10 maalia per ottelu. Tuo punainen merkki on vain muistutuksena itselleni, että kohta menee rajapyykki rikki Aasian karsinnoissa. Nämä maalit luonnollisesti ajoittuvat otteluissa johonkin ajankohtaan ja alla listaus siitä, miten ne ovat sijoittuneet 5-10 minuutin jaksoihin: