Brasilia, Japani, Australia, Iran, Etelä-Korea, Hollanti, Italia, Costa Rica, USA, Argentiina, Belgia, Sveitsi, Saksa, Kolumbia, Venäjä, Bosnia-Herzegovina, Englanti, Espanja, Chile, Ecuador, Honduras, Nigeria, Norsunluurannikko, Kamerun, Ghana, Algeria, Kreikka, Kroatia, Portugali, Ranska, Meksiko, Uruguay

Karsinta on päättynyt

LIVESCORE

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Oseanian (OFC) alueen MM-karsinnat

No niin, palataanpas taas jo pelattujen MM-karsintaotteluiden tilastojen maailmaan. Nyt kyseessä on Oseanian alueen MM-karsinta ja sen avaus. Oseanian alueellahan pelaa kaikkiaan 11 maata karsinnoissa ja näistä 0,5 maata pääsee itse turnaukseen. Eli koko alueen karsinnan voittaja selvittää tiensä jatkokarsintaan Pohjois- ja Väli-Amerikan alueen karsijaa vastaan. Otteluita Oseanian alueella on pelattu vasta muutama, kun marraskuun loppupuolella käytiin 4 maan miniturnaus, joka samalla oli Oseanian MM-karsinnan avauskierros. Voittaja tuolta kierrokselta selvisi toiselle kierrokselle. Seuraavan kerran Oseanian alueella pelataan kesäkuun alussa eli vielä tuota on jonkin aikaa odoteltava. Jotain on siis kuitenkin saatu aikaiseksi ja alla siitä tilastoja eri kanteilta katsottuna.

Otetaan tähän alkuun osallistuvien ja jo osallistuneiden maiden tilanne.
3

Eli suurin osa maista ei ole vielä aloittanutkaan omaa karsintaurakkaansa, mutta muutama on siis jo ulkona karsinnoista.

Koska mukana on ollut vasta neljä maata, niin otteluitakaan ei ole Oseanian alueella pelattu montaakaan. Alla tilastoja otteluista.

23.11.2011: Cookin saaret - Samoa

Ottelut on merkattu koti- ja vierasotteluiksi sen mukaan miten ne olivat otteluohjelmassa merkattuna. Todellisuudessahan kaikki ottelut pelattiin Samoalla ja näin ollen sen kaikki ottelut periaatteessa olivat kotiotteluita. Ottelut turnauksessa olivat hyvin tasaisia, lukuun ottamatta noita kahta tasapeliä, ottelut päättyivät yhden maalin erolla.

Liitän tähän myös listauksen merkkipaaluotteluista, vaikka vasta muutama ottelu on pelattu.

Amerikan Samoa - Cookin saaret, 25.11.2011

Otteluiden lopputulokset ovat hyvinkin kasaantuneet, tosin johtuen otteluiden vähyydestä. Tässä statistiikkaa yleisimmistä tuloksista.

1

Kuten Etelä-Amerikan alueella, niin myös Oseaniassa molemmat tasapelit ovat päättyneet 1-1. Yleisin tulos on helppo lukea tuosta taulukosta, mutta tässä ne vielä listattuna.
1-1
2 kpl

2-1
2 kpl

Maalejakin Oseanian karsinnoissa saatiin aikaiseksi, mutta ei kovin montaa. Alla tilastoa maaleista.

0

Kotijoukkueet ovat siis hienoisesti olleet niskan päällä noissa otteluissa. Maaleja on tehty ensimmäisellä ja toisella jaksolla yhtä paljon ja vierasjoukkueet osuivat molemmilla puoliajoilla yhtä usein. Siinä ehkä tärkeimmät huomiot noista maalien jakautumisesta joukkueille ja puoliajoille. Jos taas katsotaan maalien tekoaikoja, niin silloin tilasto näyttää tältä.