Brasilia, Japani, Australia, Iran, Etelä-Korea, Hollanti, Italia, Costa Rica, USA, Argentiina, Belgia, Sveitsi, Saksa, Kolumbia, Venäjä, Bosnia-Herzegovina, Englanti, Espanja, Chile, Ecuador, Honduras, Nigeria, Norsunluurannikko, Kamerun, Ghana, Algeria, Kreikka, Kroatia, Portugali, Ranska, Meksiko, Uruguay

Karsinta on päättynyt

LIVESCORE

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Zimbabwe ja Mosambik ulos MM-kisoista

Karsintapäivän ensimmäisessä ottelussa Egyptillä on mahdollisuus varmistaa jatkopaikka seuraavalle karsintakierrokselle. Egypti hoitikin oman osansa voittamalla Zimbabwen vieraissa 2-4. Samalla tämä tarkoitti sitä, että Guinean on nyt voitettava oma ottelunsa, jotta se voi vielä Egyptin lopuissa otteluissa tavoittaa.

Egyptin voitto tarkoitti samalla sitä, että niin vastustaja Zimbabwe ja kuin lohkon toinen hännänhuippu Mosambik menettivät mahdollisuutensa jatkoon.

Egypti 1-2 maali oli samalla myös Afrikan karsinta-alueen 100. ensimmäisellä jaksolla tehty maali. Maalin teki Mohammed Salah viedessään siis Egyptin 1-2 johtoon toisen jakson lopussa. Lisäksi hiukan aikaisemmin kello 18 alkaneista pelistä alkanut Niger -Burkina Faso oli näiden karsintojen 600. ottelu. Reilu 200 ottelua MM-karsintaa on siis vielä jäljellä.