Brasilia, Japani, Australia, Iran, Etelä-Korea, Hollanti, Italia, Costa Rica, USA, Argentiina, Belgia, Sveitsi, Saksa, Kolumbia, Venäjä, Bosnia-Herzegovina, Englanti, Espanja, Chile, Ecuador, Honduras, Nigeria, Norsunluurannikko, Kamerun, Ghana, Algeria, Kreikka, Kroatia, Portugali, Ranska, Meksiko, Uruguay

Karsinta on päättynyt

LIVESCORE

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Namibia-Nigeria tasan, lohkovoitto auki, Namibia ulos MM-kisoista

Afrikan karsinnan F-lohkon toinen ottelu Namibian ja Nigerian välillä päättyi huikeiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin. Tulos tarkoittaa sitä, että Namibia menetti mahdollisuutensa MM-kisoihin, samalla lohkon voitto jäi vielä ratkaisematta.

Päivällä Malawi jäi tasapeliin Kenian kanssa ja Nigerialla oli kaikki mahdollisuudet jatkoon. Jos se olisi voittanut Namibian, niin se olisi mennyt jatkoon. Namibian toiveet taas olisivat pysyneet elossa, jos se olisi voittanut ottelun. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja, mutta maaliin pallo saatiin vasta 83. minuutilla, kun Namibia meni johtoon. Iloa kesti kuitenkin vain 3 minuuttia, Nigeria tasoitti pelin ja kun maaleja ei enää nähty, niin Namibian tie nousi pystyyn. Lohkovoiton ratkaisevat viimeisellä kierroksella syksyllä Nigeria ja Malawi. Jos Malawi voittaa se menee jatkoon, muilla tuloksilla jatkaja on Nigeria.